Żeby nam się chciało, jak nam się nie chce...
Gwardzist(k)a Matrixa :]
ja uwazam, że się w ogóle nie składać. każdy wychowawczyni da od siebie, a reszcie to po co?
ja mysle że to ogólnie z grzeczności wypadałoby kupic każdemu po rózy a szymonikowej bukiet...może nas bardziej beda lubic w przyszłym roku jak im cos damy<loll2>
raczej beda czekac na zakonczenia nastepnego roku ;P i na nastepne kfiatki ;P zreszta mnie to obojetnie. ja juz chce wakacje. karzecie dawac pieniadze to daje, nie karzecie to nie daje ;D
Ja jej nic nie przyniose >< chyba, że wrzosa jak zakwitną.. ale złożyć sie moge, to takie bierne działanie ktore mi odpowiada
ej bez przeasady! każdy od siebie, razem każdemu to jak skończymy 3 klasę! po co teraz?!
Kaśka^-_-^ napisał:
karzecie dawac pieniadze to daje, nie karzecie to nie daje ;D
Kasia bardzo dobrze mowisz
Brawo dla tej pani <brawo>
<lol2>
ale tak na powaznie to przyniescie mi na jutro pieniadze za mleko po 7 zl bo chce to jak najszybciej zalpacic
maaarysia =) napisał:
ej bez przeasady! każdy od siebie, razem każdemu to jak skończymy 3 klasę! po co teraz?!
zgadzam sie ja tam np. na lisową nie zamierzam sie składac
Administratorus Liquidatorus ^^
A lisicy można kupić bukiet... albo jakąś wiązankę... pogrzebową?
oooo tak
No..... w 3klasie sie złożymy na kwiaty dla wszystkich nauczycieli.. ale słuchajcie mozna by sie złozyc na bukiet dla Szymoniakowej i damy od calej klasy a nie tak kazdy bedzie z kwiatkiem... co wy na to?
tak też by było fajnie
no ja jestem na tym, zeby kupic teraz tylko szymoniakowej a reszcie nauczycieli to w 3 klasie dopiero
Administratorus Liquidatorus ^^
Reszcie jakiś cyjanek czy inną truciznę